Utskrift av notifieringar

Om det inte finns någon e-postadress eller telefonnummer för sms registrerad för en låntagare, kan notifieringar skrivas ut och skickas med post.

Behörigheten Utskrifter krävs för att få tillgång till notifieringar.

Fliken Utskrifter finns på sidan Låntagare.

Du kan filtrera per organisatorisk nivå samt att endast en typ av meddelanden visas.

Du kan välja att markera alla eller valda meddelanden i listan och skriva ut dem genom att klicka på Skriv ut. Du kan också välja att klicka på Skriv ut vid ett valt meddelande för att endast skriva ut detta.

När du klickar på Skriv ut skickas de valda meddelandena till skrivaren och syns inte längre i listan, om du inte markerar Visa hanterade filer. Hanterade utskrifter kommer endast att synas i 7 dagar.

Notera:
Högst 500 icke-hanterade utskrifter visas. Om det finns fler än så, kan du skriva ut några och sedan uppdatera fönstret för att hämta fler utskrifter.

Se även: Notifieringar