Konfigurera signaturplatta

En signaturplatta fångar in en handskriven underskrift för att används när låntagare skriver under digitala avtal för att få nyttja bibliotekets tjänster.

Signature Pad signotec Sigma

Signature Pad signotec Sigma installeras med hjälp av downloads.signotec.com/signoPAD-API_Web/signotec_signoPAD-API_Web_3.3.1.exe eller liknande mjukvara här: signotec.com/software/integration-sdk-api-/signopad-api-web

Notera:

Mjukvaran för signotec måste installeras med valet ”all listen hosts”. Detta kvalificerade värdnamn använder WSS (WebSocket Secure).

Efter att mjukvaran installerats, koppla in USB-kabeln och gör inställningar för cirkulationsstället enligt tabellen nedan.

Integrationsnyckel

Mappning/beskrivning

Sign pad equipment hostname local.signotecwebsocket.de
Sign pad equipment port 49494
Sign pad equipment type Signotec

Se även: signotec produktbeskrivning och Digitala avtal

duraSign Pad Brilliance

duraSign Pad Brilliance installeras med hjälp av denna mjukvara: https://www.stepover.com/signature-pads/durasign-pad-brilliance/, "Pad Connector API".

Notera:

API:et stödjer inte att ändra eller skicka text till displayen på samma sätt som integrationen mot Signotec gör. Det finns särskild mjukvara för att anpassa signeringsbilden, men texterna kan inte ändras.

Efter att mjukvaran installerats, koppla in USB-kabeln och gör inställningar för cirkulationsstället enligt tabellen nedan.

Integrationsnyckel

Mappning/beskrivning

Sign pad equipment hostname signsocket.stepover.com
Sign pad equipment port 57357
Sign pad equipment type Durasign