Bankfiler

Bankfiler används för automatisk betalning av låntagarmedlemskap. Det går att ladda ner filer för bankändamål.

Låntagarbehörigheten Filer krävs för att få tillgång till bankfiler.

Du hittar filerna under fliken Bankfiler på sidan Låntagare i huvudmenyn.

Du kan filtrera på filtyper och enhetsgrupper och även välja att visa endast filer som inte hanterats eller både filer som inte hanterats och filer som har hanterats.

Klicka på Ladda ner för att ladda ner en fil till din dator.