Logga in och logga ut

Det finns stöd för inloggning i Quria via leverantörer såsom Google eller Azure. Användarna måste registreras i Quria innan de loggar in.

Logga in via Google

1. Kontrollera att du inte redan är inloggad i Google.
  2. Gå till din Quria-sajt.
  3. Klicka på Logga in med Google.
    Om du redan har ett Google-konto öppnas fönstret Välj ett konto. Klicka på ditt Quria-konto eller välj Lägg till konto om detta är första gången du loggar in på Quria.
  4. Logga in med dina Quria-uppgifter; e-post och lösenord.
  5. Klicka Tillåt offline.

Logga in via Azure

1. Gå till din Quria-sajt.
  2. Klicka på Logga in med Azure.
    Om du redan är inloggad i Azure, blir du automatiskt inloggad även i Quria.
  3. Om du inte redan är inloggad i Azure, logga in med dina användaruppgifter: e-postadress och lösenord.

Logga ut

Du loggar ut via användarmenyn uppe till vänster.

• Klicka på användarmenyn och välj Logga ut i listrutan.