Lägga till eller ändra en kontoorganisation, enhetsgrupp eller enhet

Du lägger till kontoorganisation, enhetsgrupp och enhet på samma sida; det är valet av överordnad nivå som avgör nivån i hierarkin.

1. Välj Inställningar i huvudmenyn.
  2. Klicka på Organisationer under Organisationer.
  3. Klicka på en rad i listan för att ändra en entitet.
  4. Klicka på Lägg till organisation för att lägga till en entitet.
  5. Ange en kod, ett kortnamn och ett namn.
  6. Välj Överordnad nivå i rullgardinslistan. Nivå och typ kommer att skapas automatiskt.
  7. Klicka på Spara.
Notera:
När du har lagt till en enhet måste du lägga till minst ett cirkulationsställe till enheten.