Oikeudelliset huomautukset

Tekijänoikeudet

Copyright Axiell Group 2024.

Axiell Group, jäljempänä Axiell.

Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän dokumentaation osaa tai sen taustalla olevaa koodia ei saa kopioida tai siirtää missään muodossa tai millään tavalla eikä plagioida, muuttaa, sovittaa tai takaisinmallintaa ilman Axiell-yrityksen kirjallista lupaa.

Quria on tavaramerkki ja sen omistaa Axiell.

Vastuuvapauslauseke

Jos osapuolten välillä ei ole jo olemassa nykyisiä ehtoja koskevaa sopimusta, seuraavia ehtoja noudatetaan.

Yleistä

Tämä dokumentaatio (mukaan lukien käyttöohjeet) tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaisia takuita. Axiell kiistää myös kaikki hiljaiset takuut, mukaan lukien rajoituksetta kaikki hiljaiset takuut myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Käyttäjä (yksityishenkilö tai yksikkö) vastaa kaikista dokumentaation käyttöön liittyvistä riskeistä.

Axiell, sen kirjoittajat tai kukaan muu luomiseen, tuotantoon tai toimitukseen osallistuva henkilö ei ole missään tapauksessa vastuussa minkäänlaisista vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta liiketoiminnan tappiot, liiketoiminnan keskeytyminen, liiketoimintatietojen menettäminen tai muu taloudellinen menetys), jotka aiheutuvat dokumentaation käytöstä tai sen kyvyttömyydestä käyttää sitä, vaikka Axiell olisi saanut tiedon kyseisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska välillisiin vahinkoihin tai oheisvahinkoihin liittyvä vastuuvapaus tai vastuun rajoittaminen ei ole sallittua kaikissa osavaltioissa/maissa, yllä oleva rajoitus ei välttämättä koske sinua (yksityishenkilöä tai yhteisöä).

Ellei toisin mainita, esimerkkeinä annetut yritykset, organisaatiot, tuotteet, verkkotunnukset, sähköpostiosoitteet, logot, henkilöt, paikat ja tapahtumat ovat kuvitteellisia, eikä niillä ole mitään yhteyttä todellisiin yrityksiin, tuotteisiin, verkkotunnuksiin, sähköpostiosoitteisiin, logoihin, henkilöihin tai tapahtumiin.

Vaikka pyrimme varmistamaan kaikin tavoin, että dokumentaatio ja muut tukimateriaalit ovat yhtenäisiä tämän tuotteen sekä muiden tuotteiden ja palvelujen toimintojen kanssa, emme voi taata tätä jatkuvasta kehitystyöstä johtuen.

Axiell ei vastaa kolmansien osapuolten resurssien, kuten asiakirjojen ja verkkosivujen, saatavuudesta, sisällöstä tai vaikutuksesta eikä verkkoselaimen liitännäisten tai muiden kolmansien osapuolten ohjelmistojen käyttäytymisestä tai suorituskyvystä eikä sellaisten verkkoselainten hakukoneiden käyttäytymisestä, suorituskyvystä tai tuloksista, joita Quria käyttää tai käynnistää suorasti tai epäsuorasti.

Tässä annettuja tietoja ei saa käyttää millään tavalla minkään palvelun, tietojen, käyttäjätilin, tietokoneen tai verkoston luvattoman käytön yrittämiseen eikä oikeudenkäyttöalueesi sovellettavien lakien vastaisesti.

Turvallisuus

Vaikka Axiell pyrkii kohtuullisin keinoin torjumaan virukset, madot, troijalaiset ja muut haitalliset tai tuhoisat tietokonekoodit verkkosivuiltaan ja verkkosivujensa sisällöstä, se ei pysty takaamaan tämän onnistumista. Axiell ei anna mitään takeita (suoria tai epäsuoria), eikä sillä ole mitään velvoitteita tai vastuuta kyseiseen onnistumiseen liittyen. Suosittelemme vahvasti tekemään kaikki asianmukaiset turvatoimet ennen näiden verkkosivujen käyttöä tai tietojen tai sisällön lataamista niiltä.

Tunnustaminen

Axiell on pyrkinyt tunnustamaan kaikki tässä käytetyt suojatut nimet, merkit ja laitteet. Jos havaitset puutteita tai virheitä, ota yhteyttä yritykseen Axiell ongelman korjaamiseksi.

Kaikki muut merkit ja nimet ovat niiden omistajien omaisuutta ja ne tunnustetaan tässä.

Apple, iPad, iPhone, OS4 ja Safari ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja ne omistaa Apple Corporation.

Bloglines on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa AS search and Media.

Chrome ja Google Gadget ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja ne omistaa Google.

Facebook on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Facebook.

Google on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Google Corporation.

Internet Explorer ja Windows ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja ne omistaa Microsoft Corporation.

Liferay on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Liferay Incorporated.

Live Bookmarks on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Mozilla.

My Yahoo on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Yahoo Incorporated.

Netvibes on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Netvibes.

Opera on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Opera Software ASA.

Outlook on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa Microsoft Corporation.

W3C on rekisteröity tavaramerkki ja sen omistaa World Wide Web Consortium.